Wenkbrauw Styling in Den Bosch

Wie wil nou niet de perfecte wenkbrauwen voor dé perfecte selfie? Wenkbrauwen zijn hot en om die perfecte wenkbrauwen te creëren stop dan met zelf plukken en ga naar BROW & BEAUTY BAR Den Bosch!

Wat is Wenkbrauw Styling?

Wat is nou eigenlijk wenkbrauw styling? Wenkbrauw styling is simpelweg het mooier maken oftewel het modelleren van je natuurlijke wenkbrauw vorm. Iedereen heeft andere wenkbrauwen van nature, de ene heeft flinke ‘borstels’, de ander moet het doen met wat enkele donshaartjes. Welke wenkbrauw vorm je ook hebt en of ze nou licht of donker zijn, wenkbrauwen bepalen voor een groot deel jouw gezichtsuitdrukking.

Brow treatments

Tijdens een brow treatment bepalen wij aan de hand van jouw wensen jouw perfecte wenkbrauw vorm waarbij jouw gezichtsuitdrukking het beste tot zijn recht komt. Ook zullen we gebruik maken van de ‘Golden Ratio’ meettechniek. Hierbij bepalen we de perfecte wenkbrauw vorm op basis van universele verhoudingen in het gezicht. Let wel, wenkbrauwen zijn nooit exact hetzelfde, eerder zusjes van elkaar.

Houd jij meer van natuurlijke wenkbrauwen of ben jij het type dat elke ochtend met wenkbrauw make-up jouw wenkbrauwen omvormt tot echte powerbrows? Wat je wensen ook zijn, voor ieder type klant bieden wij een passende behandeling die aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

Brow Treatment Basic

Heb je nog niet eerder je wenkbrauwen laten doen bij een brow bar en ben je benieuwd wat een brow specialist voor jou én je wenkbrauwen kan betekenen? Dan is de Brow Treatment Basic de beste keuze. Ook is deze behandeling zeer geschikt voor dames die de wenkbrauwen belangrijk vinden maar ze niet te nadrukkelijk aanwezig willen laten zijn. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geshapt, gewaxt, geëpileerd en eventueel aangezet met wenkbrauw make-up van Mrs. Highbrow. Uiteraard geheel op basis van jouw aangegeven wensen.

Brow Treatment Regular

Deze behandeling is gelijk aan de Brow Treatment Basic, maar als extra worden de wenkbrauwen geverfd. Wenkbrauw verf die Brow Bars gebruiken kleuren ook de huid mee in. Mocht je nog niet eerder je wenkbrauwen hebben geverfd en/of gebruik je niet dagelijks wenkbrauw make-up, dan vind je het de eerste keer altijd donker. Paniek is echter niet nodig, na enkele was of douche beurten is dit effect al vrij snel weg. Mis je die ingekleurde huid al snel, lees dan gauw verder want dat is de henna verf wellicht meer iets voor jou! Wel blijven de haartjes met deze verf gemiddeld 3 tot 4 weken gekleurd.

Brow Treatment Exclusive

Houd jij van echte powerbrows en ben je elke ochtend in de weer met je wenkbrauw make-up? Kan je geen dag zonder jouw wenkbrauw potlood, pommade en gel? Dan is de Brow Treatment Exclusive jouw perfecte behandeling! In plaats van ‘normale’ wenkbrauw verf gebruiken we in deze behandeling echte 100% Henna verf van Browtastic. Het voordeel van henna verf is dat deze op de huid gemiddeld 1 tot 2 weken blijft zitten en wel tot 6 weken op je haartjes! Ideaal voor echte Browfreaks!

Interesse in een wenkbrauw styling behandeling in Den Bosch?

Zie hieronder een selectie van het portfolio van BROW & BEAUTY BAR Den Bosch.
Voor de meest recente foto’s, neem dan een kijkje op de Facebook- of Instagram pagina.