Brow & Beauty Bar - Viv ala beauty - Den Bosch

Wenkbrauwen zijn een belangrijk aspect in het gezicht. Door de enorme groei en vraag hierna, is de Brow Bar tot stand gekomen. Wij bieden de klanten een totaal concept aan voor de wenkbrauwen. Wij creeeren perfecte wenkbrauwen, passend bij je gezicht en uitstraling.

Laat ik me even voorstellen…

Mijn naam is Vivianne, de trotse eigenaresse van de Brow & Beauty Bar. Ruim 15 jaar werkzaam in de cosmeticabranche en daar de nodige kennis en ervaring opgedaan. Het is begonnen met mijn passie voor het beroep schoonheidsspecialiste. Vanuit daar kwamen er ontzettend mooie uitdagingen op mijn pad. Naast een vaste baan, ben ik mij verder gaan specialiseren in (permanente) make-up. Altijd erg gefocust op de wenkbrauwen dit is alles bepalend in iemand zijn gezicht. Vorig jaar heb ik besloten om de grote stap te zetten en om alleen nog maar verder te gaan met Viv ala Beauty, puur gericht op permanente make-up en visagie.

Tot de mooie kans daar ligt, verder uitbreiden en alle leuke (wenkbrauw) behandelingen samenvoegen. Een ware Brow Bar in het centrum van s’-Hertogenbosch. Niks is mooier dan iedere klant op maat te kunnen adviseren en ze zo ook het totaal plaatje kunnen aanbieden. Naast mij staat een enthousiast goed getraind team, wat net als ik vol passie en hart voor de zaak werkt.

We zijn de enige echte Brow&Beauty Bar in het centrum. Een beautyspot voor Perfect Brows!

Life isn't perfect but your brows can be!

Op zoek naar een vrijblijvend Brow & Beauty advies of gesprek?

Wil je vrijblijvend advies over Henna Brows, Lashes, PMU, visagie, wenkbrauwen en meer, dan ben je bij de Brow & Beauty Bar in Den Bosch aan het juistes adres.
Vul je voor en achternaam in gevolgd door het mail adres en we zullen zsm contact met je opnemen.